Contact

De Drie Linden Luykgestel

Heb je een vraag of een opmerking? Wij helpen je graag! Vul het onderstaande formulier in met jouw gegevens zodat we zo snel mogelijk jouw vraag of verzoek kunnen beantwoorden.

Naam(Vereist)

Contactgegevens

De Drie Linden Luyksgestel
Rijt 2 5575 CD Luyksgestel
Tel: + 31 (0)4 97 54 15 00
info@dedrielindenluyksgestel.nl

Volg ons op  

LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!!

Maandag: gesloten
Dinsdag: 17.00 – 01.00
Woensdag: 17.00 – 01.00
Donderdag: 10.00 – 01.00
Vrijdag: 15 Maart 10.00 – 17.00
Zaterdag 16 Maart gesloten
Zondag: 10.00 – 01.00

Buiten deze tijden zijn wij op afspraak en reservering geopend.

Wat onze gasten zeggen…

Een greep uit de reacties die wij kregen op booking.com.

Heel gastvrij en hulpvaardig. Er stond een babybed klaar in de kamer. We hebben ’s avonds lekker kunnen eten. Ook voor de kinderen. Kamer was netjes met een badkamer met bad, douche en WC. Het ontbijt was uitgebreid met 3 soorten brood, pistolets, croissants, en kleine koffiekoeken. Ook vers fruit, yoghurt en 5 soorten vers beleg.

Koen

Fijne, gastvrije mensen die dit gemoedelijke hotel runnen. Geen moeite was te veel om met mijn dieet rekening te houden. Prima geslapen.

Sophia
Samen met een vriendin een nachtje in dit hotel geweest. Ons doel was lekker fietsen in een prachtige fietsomgeving. Ontbijt was prima. Kamers waren goed. Het personeel was uiterst vriendelijk!
Anny

Maak kennis met Luyksgestel en omgeving

Hotel De Drie Linden bevindt zich midden in de kleine dorpskern van Luyksgestel. Het dorp is centraal gelegen in de Kempen, een bosrijk gebied dat zich uitstrekt over zowel Nederland als België. Ons hotel is een ideaal startpunt om de omgeving wandelend of per fiets te verkennen.