Bruin Café de Drie Linden

De huiskamer van Luykgestel

Het bruin café heeft van huis uit een “dorpshuiskamerfunctie”. Onder het genot van een pilsje speelt men er een partijtje biljart, wordt er een kaartje gelegd of wisselt men de laatste nieuwtjes uit. Gastvrijheid wordt met iedereen gedeeld. Een verfrissend drankje, een lekkere kop koffie met gebak (onze overheerlijke appeltaart is een echte aanrader) een eenvoudige lunch of diner, het is allemaal mogelijk.

Wil je graag met een groep komen? Neem dan van te voren even contact met ons op zodat je verzekerd bent van een plekje bij ons. Je kunt ons bellen via:  + 31 (0)4 97 54 15 00 of ons contactformulier op de contactpagina invullen.

Wat onze gasten zeggen…

Een greep uit de reacties die wij kregen op booking.com.

Heel gastvrij en hulpvaardig. Er stond een babybed klaar in de kamer. We hebben ’s avonds lekker kunnen eten. Ook voor de kinderen. Kamer was netjes met een badkamer met bad, douche en WC. Het ontbijt was uitgebreid met 3 soorten brood, pistolets, croissants, en kleine koffiekoeken. Ook vers fruit, yoghurt en 5 soorten vers beleg.

Koen

Fijne, gastvrije mensen die dit gemoedelijke hotel runnen. Geen moeite was te veel om met mijn dieet rekening te houden. Prima geslapen.

Sophia
Samen met een vriendin een nachtje in dit hotel geweest. Ons doel was lekker fietsen in een prachtige fietsomgeving. Ontbijt was prima. Kamers waren goed. Het personeel was uiterst vriendelijk!
Anny

Maak kennis met Luyksgestel en omgeving

Hotel De Drie Linden bevindt zich midden in de kleine dorpskern van Luyksgestel. Het dorp is centraal gelegen in de Kempen, een bosrijk gebied dat zich uitstrekt over zowel Nederland als België. Ons hotel is een ideaal startpunt om de omgeving wandelend of per fiets te verkennen.